Pokličite nas: +386 (0)3 749 16 00

OBVESTILO O ZASEBNOSTI

 1. Kaj potrebujemo

Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varovanja osebnih podatkov si lahko ogledate na strani Obvestilo o zasebnosti (priloga spodaj).

AKVONIJ D.O.O., Cesta Kozjanskea odreda 13, 3230 Šentjur je upravljalec osebnih podatkov, ki jih posreduje (subjekt podatkov: vi, kupec, obiskovalec itd.). Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

 • E-mail naslov.
 • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka.
 • Podatke o plačilnih sredstvih, kot so podatki kreditnih ali plačilnih kartic,Paypal in ostali načini plačil.
 • Kopije osebnih dokumentov, ki potrdijo točnost osebnih podatkov.
 • Piškotke.
 • Google Analytics in Yandex ter Cloudflare sledenje obiska.
 • Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah.

Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in z ločenim soglasjem.

 1. Zakaj jih potrebujemo?

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:

 • E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev.
 • E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic.
 • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za sprejemanje rezervacij, povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih Vaših zahtev.
 • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za nakup darilnih bonov, voucherjev ali storitev in predmetov v zvezi z našo ponudbo;
 • Podatke o plačilnih sredstvih in kopije osebnih dokumentov za izvedbo storitev;
 • E-mail naslov za avtomatiziran marketing (potrjevanje rezervacij, zahvale za prijave in podobno);
 • Piškotki za delovanje spletnih stran;
 • Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;
 • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;
 • Agregirane podatke iz Google Analytics ali YandexDirect ter Cloudflare za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.
 1. Kaj počnemo z osebnimi podatki

Vaši osebni podatki so obdelani v AKVONIJ d.o.o., Cesta Kozjanskea odreda 13, 3230 Šentjur, ki je locirana v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v https://akvonij.com/ ki je locirana v državah Evropske unije (Nemčija).

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

 1. Kako dolgo jih hranimo

V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s klikom na gumb Odjava ali s pomočjo obrazca o ukinitvi soglasja, vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe. Za več informacij o načrtu hrambe osebnih podatkov glejte Politiko varovanja.

 1. Kakšne so vaše pravice?

Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam preko (Obrazec za zahtevek za dostop do podatkovnih podatkov). V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov oz. Kontaktna oseba za zaščito podatkov (DPC, Data ProtectionContact) na e-naslov [email protected] ali pisno na AKVONIJ d.o.o., Cesta Kozjanskega odreda 13, 3230 Šentjur.

Naš DPC bo nato preučil vašo pritožbo in vas obvestil o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem. S posebnim obrazcem, ki ga najdete na strani Obvestilo o zasebnosti lahko zahtevate dostop do politik in dokumentov, ki so povezani z zasebnostjo.

Povezani dokumenti:

 • Politika varovanja osebnih podatkov
 • Politika hrambe osebnih podatkov (na zahtevo po e-pošti ali osebno)
 • Urnik hrambe osebnih podatkov (na zahtevo po e-pošti ali osebno)
 • Obvestilo o zasebnosti
 • Splošni pogoji
 • Obrazec za soglasje
 • Obrazec za umik soglasja

Celje, 10.6.2020, Ver. Dokumenta: 1.0

 

Pravilnik o zasebnosti aplikacije AKVONIJ APP
Ta aplikacija od uporabnikov zbira nekatere osebne podatke.
Upravljavec podatkov in lastnik
Podatki o podjetju:

Naziv:

TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P.

Naslov:

CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR

  

DDV ID:

SI65631692

Matična številka:

5393942000

Datum registracije za DDV:

 

Šifra dejavnosti:

47.540 (Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z električnimi gospodinjskimi napravami)

Urad DURS:

FU Celje

Aktivni transakcijski računi:

Št. računa

Vrsta

Banka

Odprt

02889-0261957678

T

NLB

13.05.2016

05100-8014174990

T

Abanka

28.10.2016

Vrste zbranih podatkov
Med vrstami osebnih podatkov, ki jih ta aplikacija zbira sama ali prek tretjih oseb, so: geografski položaj, piškotki in podatki o uporabi. Drugi zbrani osebni podatki so lahko opisani v drugih razdelkih tega pravilnika o zasebnosti ali z namenskim besedilom razlage v kontekstu z zbiranjem podatkov. Uporabnik lahko osebne podatke prosto posreduje ali jih samodejno zbira pri uporabi te aplikacije. Vsaka uporaba piškotkov – ali drugih orodij za sledenje – s to aplikacijo ali lastniki storitev tretjih oseb, ki jih uporablja ta aplikacija, razen če ni drugače določeno, služi za identifikacijo uporabnikov in zapomnitev njihovih preferenc, edini namen zagotavljanja storitve, ki jo zahteva Uporabnik. Če ne posreduje določenih osebnih podatkov, lahko ta aplikacija onemogoči svoje storitve. Uporabnik prevzema odgovornost za osebne podatke tretjih oseb, objavljene ali deljene s to aplikacijo, in izjavlja, da ima pravico, da jih sporočajo ali oddajajo, s tem pa upravljavcu podatkov olajša vso odgovornost.

Način in kraj obdelave podatkov
Načini obdelave
Upravljavec podatkov na ustrezen način obdeluje podatke uporabnikov in sprejme ustrezne varnostne ukrepe za preprečevanje nepooblaščenega dostopa, razkritja, spreminjanja ali nepooblaščenega uničenja podatkov. Obdelava podatkov poteka z uporabo računalnikov in / ali orodij, ki podpirajo informacijsko tehnologijo, po organizacijskih postopkih in načinih, ki so strogo povezani z navedenimi nameni. Poleg upravljavca podatkov so v nekaterih primerih lahko podatki dostopni nekaterim vrstam odgovornih oseb, ki sodelujejo pri delovanju spletnega mesta (uprava, prodaja, trženje, pravna, sistemska administracija) ali zunanjim strankam (npr. Tretjim strankarske ponudnike tehničnih storitev, poštne prevoznike, ponudnike gostovanja, IT podjetja, komunikacijske agencije), ki jih po potrebi imenuje za obdelavo podatkov lastnik. Posodobljen seznam teh strank se lahko kadar koli zahteva od upravljavca podatkov.

Kraj
Podatki se obdelujejo v poslovalnicah upravljavca podatkov in na drugih mestih, kjer se nahajajo stranke, ki sodelujejo pri obdelavi. Za dodatne informacije se obrnite na regulatorja podatkov.

Zadrževalni čas
Podatki se hranijo toliko časa, kot je potrebno za zagotavljanje storitve, ki jo zahteva uporabnik, ali ki je navedena v namenih, opisanih v tem dokumentu, in uporabnik lahko vedno zahteva, da upravljavec podatkov začasno prekine ali odstrani podatke.

Uporaba zbranih podatkov
Podatki, ki se nanašajo na uporabnika, se zbirajo, da aplikaciji omogočajo storitve, pa tudi za naslednje namene: dostop do računov storitev tretjih oseb, interakcije na podlagi lokacije, komentiranje vsebine in interakcija z zunanjimi socialnimi omrežji in platformami. Osebni podatki, ki se uporabljajo za vsak namen, so opisani v posebnih delih tega dokumenta.

Facebookova dovoljenja, ki jih je zahtevala ta aplikacija
Ta aplikacija lahko zahteva nekaj dovoljenj Facebooka, ki ji omogočajo dejanja z uporabnikovim Facebook računom in iz njega pridobijo podatke, vključno z osebnimi podatki. Več informacij o naslednjih dovoljenjih najdete v dokumentaciji dovoljenj na Facebooku in v Facebook politiki zasebnosti. Zahtevana dovoljenja so naslednja:

 •  Osnovni podatki
  Privzeto to vključuje določene uporabnikove podatke, kot so id, ime, slika, spol in njihov jezik. Na voljo so tudi nekatere povezave uporabnika, na primer prijatelji. Če je uporabnik javno objavil več svojih podatkov, bo na voljo več informacij.
 •  Prijava
  Omogoča dostop do branja do prijavljenih pooblaščenih uporabnikov
 •  E-naslov
  Omogoča dostop do uporabnikovega osnovnega e-poštnega naslova
 •  Všeč mi je
  Omogoča dostop do seznama vseh strani, ki so uporabniku všeč.
 •  Fotografije
  Omogoča dostop do fotografij, ki jih je uporabnik naložil, in fotografij, na katere je uporabnik označen.
 •  Objavite dejavnost v aplikacijah
  Aplikaciji dovoljuje objavo v Odprtem grafikonu z uporabo vgrajenih dejanj, dosežkov, rezultatov ali dejanj po meri. Aplikacija lahko objavi tudi drugo dejavnost, ki je podrobno opisana v Facebookovem dokumentu Dovoljenja za objavo.

Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov
Osebni podatki se zbirajo za naslednje namene in z uporabo naslednjih storitev:

Dostop do računov storitev tretjih oseb
Te storitve omogočajo tej aplikaciji dostop do podatkov iz vašega računa pri storitvi tretje osebe in opravljanje dejanj z njo. Te storitve se ne aktivirajo samodejno, vendar zahtevajo izrecno odobritev uporabnika.
Dostop do Facebookovega računa (Ta aplikacija)
Ta storitev omogoča, da se ta aplikacija poveže z uporabnikovim računom v družbenem omrežju Facebook, ki ga zagotavlja Facebook Inc. Zahtevana dovoljenja: čeki, e-pošta, všečki, fotografije in objava dejavnosti v aplikaciji. Kraj obdelave: ZDA – Pravilnik o zasebnosti

Zadnja posodobitev: 1. september 2020

PRIVACY POLICY OF THE MOBILE APPLICATION
In order to receive information about your Personal Data, the purposes and the parties the Data is shared with, contact the Owner.
Privacy Policy of the Termontmetal application
This Application collects some Personal Data from its Users.

Data Controller and Owner

TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P.

CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR

VAT Nr.SI65631692

Register Nr.5393942000

Types of Data collected
Among the types of Personal Data that this Application collects, by itself or through third parties, there are: Geographic position, Cookie and Usage Data. Other Personal Data collected may be described in other sections of this privacy policy or by dedicated explanation text contextually with the Data collection. The Personal Data may be freely provided by the User, or collected automatically when using this Application. Any use of Cookies – or of other tracking tools – by this Application or by the owners of third party services used by this Application, unless stated otherwise, serves to identify Users and remember their preferences, for the sole purpose of providing the service required by the User. Failure to provide certain Personal Data may make it impossible for this Application to provide its services. The User assumes responsibility for the Personal Data of third parties published or shared through this Application and declares to have the right to communicate or broadcast them, thus relieving the Data Controller of all responsibility.

Mode and place of processing the Data
Methods of processing
The Data Controller processes the Data of Users in a proper manner and shall take appropriate security measures to prevent unauthorized access, disclosure, modification, or unauthorized destruction of the Data. The Data processing is carried out using computers and/or IT enabled tools, following organizational procedures and modes strictly related to the purposes indicated. In addition to the Data Controller, in some cases, the Data may be accessible to certain types of persons in charge, involved with the operation of the site (administration, sales, marketing, legal, system administration) or external parties (such as third party technical service providers, mail carriers, hosting providers, IT companies, communications agencies) appointed, if necessary, as Data Processors by the Owner. The updated list of these parties may be requested from the Data Controller at any time.

Place
The Data is processed at the Data Controller’s operating offices and in any other places where the parties involved with the processing are located. For further information, please contact the Data Controller.

Retention time
The Data is kept for the time necessary to provide the service requested by the User, or stated by the purposes outlined in this document, and the User can always request that the Data Controller suspend or remove the data.

The use of the collected Data
The Data concerning the User is collected to allow the Application to provide its services, as well as for the following purposes: Access to third party services’ accounts, Location-based interactions, Content commenting and Interaction with external social networks and platforms. The Personal Data used for each purpose is outlined in the specific sections of this document.

Facebook permissions asked by this Application
This Application may ask some Facebook permissions allowing it to perform actions with the User’s Facebook account and to retrieve information, including Personal Data, from it. For more information about the following permissions, refer to the Facebook permissions documentation and to the Facebook privacy policy. The permissions asked are the following:

Basic information
By default, this includes certain User’s Data such as id, name, picture, gender, and their locale. Certain connections of the User, such as the Friends, are also available. If the user has made more of their data public, more information will be available.

Checkins
Provides read access to the authorized user’s check-ins

Email
Provides access to the user’s primary email address

Likes
Provides access to the list of all of the pages the user has liked.

Photos
Provides access to the photos the user has uploaded, and photos the user has been tagged in.

Publish App Activity
Allows the app to publish to the Open Graph using Built-in Actions, Achievements, Scores, or Custom Actions. The app can also publish other activity which is detailed in the Facebook’s Publishing Permissions document.

Detailed information on the processing of Personal Data
Personal Data is collected for the following purposes and using the following services:

Access to third party services’ accounts
These services allow this Application to access Data from your account on a third party service and perform actions with it. These services are not activated automatically, but require explicit authorization by the User.
Access to the Facebook account (This Application)
This service allows this Application to connect with the User’s account on the Facebook social network, provided by Facebook Inc. Permissions asked: Checkins, Email, Likes, Photos and Publish App Activity. Place of processing : USA – Privacy Policy

Data Owner

TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P.

CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR

VAT Nr. SI65631692

Register Nr. 5393942000

Contact Us

Please contact us through the form below, or via email or telephone for a prompt reply.
You can also make a reservation by any of the contact methods below.

Types of Data collected
The owner does not provide a list of Personal Data types collected.
Other Personal Data collected may be described in other sections of this privacy policy or by dedicated explanation text contextually with the Data collection.
The Personal Data may be freely provided by the User, or collected automatically when using this Application.
Any use of Cookies – or of other tracking tools – by this Application or by the owners of third party services used by this Application, unless stated otherwise, serves to identify Users and remember their preferences, for the sole purpose of providing the service required by the User.
Failure to provide certain Personal Data may make it impossible for this Application to provide its services.
Users are responsible for any Personal Data of third parties obtained, published or shared through this Application and confirm that they have the third party’s consent to provide the Data to the Owner.
Mode and place of processing the Data
Methods of processing
The Data Controller processes the Data of Users in a proper manner and shall take appropriate security measures to prevent unauthorized access, disclosure, modification, or unauthorized destruction of the Data.
The Data processing is carried out using computers and/or IT enabled tools, following organizational procedures and modes strictly related to the purposes indicated. In addition to the Data Controller, in some cases, the Data may be accessible to certain types of persons in charge, involved with the operation of the site (administration, sales, marketing, legal, system administration) or external parties (such as third party technical service providers, mail carriers, hosting providers, IT companies, communications agencies) appointed, if necessary, as Data Processors by the Owner. The updated list of these parties may be requested from the Data Controller at any time.
Place
The Data is processed at the Data Controller’s operating offices and in any other places where the parties involved with the processing are located. For further information, please contact the Data Controller.
Retention time
The Data is kept for the time necessary to provide the service requested by the User, or stated by the purposes outlined in this document, and the User can always request that the Data Controller suspend or remove the data.
Additional information about Data collection and processing
Legal action
The User’s Personal Data may be used for legal purposes by the Data Controller, in Court or in the stages leading to possible legal action arising from improper use of this Application or the related services.
The User declares to be aware that the Data Controller may be required to reveal personal data upon request of public authorities.
Additional information about User’s Personal Data
In addition to the information contained in this privacy policy, this Application may provide the User with additional and contextual information concerning particular services or the collection and processing of Personal Data upon request.
System logs and maintenance
For operation and maintenance purposes, this Application and any third party services may collect files that record interaction with this Application (System logs) or use for this purpose other Personal Data (such as IP Address).
Information not contained in this policy
More details concerning the collection or processing of Personal Data may be requested from the Data Controller at any time. Please see the contact information at the beginning of this document.
The rights of Users
Users have the right, at any time, to know whether their Personal Data has been stored and can consult the Data Controller to learn about their contents and origin, to verify their accuracy or to ask for them to be supplemented, cancelled, updated or corrected, or for their transformation into anonymous format or to block any data held in violation of the law, as well as to oppose their treatment for any and all legitimate reasons. Requests should be sent to the Data Controller at the contact information set out above.
This Application does not support “Do Not Track” requests.
To determine whether any of the third party services it uses honor the “Do Not Track” requests, please read their privacy policies.
Changes to this privacy policy
The Data Controller reserves the right to make changes to this privacy policy at any time by giving notice to its Users on this page. It is strongly recommended to check this page often, referring to the date of the last modification listed at the bottom. If a User objects to any of the changes to the Policy, the User must cease using this Application and can request that the Data Controller remove the Personal Data. Unless stated otherwise, the then-current privacy policy applies to all Personal Data the Data Controller has about Users.
Information about this privacy policy
The Data Controller is responsible for this privacy policy, prepared starting from the modules provided by Marcelino d.o.o. and hosted on Marcelino d.o.o. servers.
Definitions and legal references
Personal Data (or Data)
Any information regarding a natural person, a legal person, an institution or an association, which is, or can be, identified, even indirectly, by reference to any other information, including a personal identification number.
Usage Data
Information collected automatically from this Application (or third party services employed in this Application), which can include: the IP addresses or domain names of the computers utilized by the Users who use this Application, the URI addresses (Uniform Resource Identifier), the time of the request, the method utilized to submit the request to the server, the size of the file received in response, the numerical code indicating the status of the server’s answer (successful outcome, error, etc.), the country of origin, the features of the browser and the operating system utilized by the User, the various time details per visit (e.g., the time spent on each page within the Application) and the details about the path followed within the Application with special reference to the sequence of pages visited, and other parameters about the device operating system and/or the User’s IT environment.
User
The individual using this Application, which must coincide with or be authorized by the Data Subject, to whom the Personal Data refers.
Data Subject
The legal or natural person to whom the Personal Data refers.
Data Processor (or Data Supervisor)
The natural person, legal person, public administration or any other body, association or organization authorized by the Data Controller to process the Personal Data in compliance with this privacy policy.
Data Controller (or Owner)
The natural person, legal person, public administration or any other body, association or organization with the right, also jointly with another Data Controller, to make decisions regarding the purposes, and the methods of processing of Personal Data and the means used, including the security measures concerning the operation and use of this Application. The Data Controller, unless otherwise specified, is the Owner of this Application.
This Application
The hardware or software tool by which the Personal Data of the User is collected.
Legal information
Notice to European Users: this privacy statement has been prepared in fulfillment of the obligations under Art. 10 of EC Directive n. 95/46/EC, and under the provisions of Directive 2002/58/EC, as revised by Directive 2009/136/EC, on the subject of Cookies.
This privacy policy relates solely to this Application.

Latest update: 1. September 2020

Razširjena politika v zvezi z uporabo evropskega GDPR.

V skladu z obveznostmi Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu fizičnih oseb pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46 / ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) (Besedilo velja za EGP)

Obdelovalec podatkov
TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P., CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR nima nobenega odjemalčevih podatkov, shranjenih ali obdelanih prek storitve AKVONIJ app.
TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P., CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR  ne odgovarja za vsebino osebnih podatkov, ki jih vsebujejo podatki stranke, ali drugih informacij, shranjenih na njegovih strežnikih.
Obrnite se na dostop, popravljanje in brisanje vseh podatkov: [email protected]

Dostop, popravek, brisanje

Spoštujemo vaše pravice do zasebnosti in vam zagotavljamo razumen dostop do osebnih podatkov, ki ste jih morda posredovali z uporabo storitev.

Če želite dostopati ali spremeniti katere koli druge osebne podatke, ki jih imamo o vas, ali zahtevati, da izbrišemo vse podatke o vas, ki smo jih pridobili iz integrirane storitve, nas lahko kontaktirate.

Na vašo željo bomo v naši bazi podatkov imeli kakršne koli napotke na vaše izbrisane ali blokirane.

Podatke in nastavitve računa lahko kadar koli posodobite, popravite ali izbrišete tako, da odprete stran z nastavitvami računa na storitvi.

Upoštevajte, da se lahko vse spremembe, ki jih vnesete v trenutnih ali razumnih obdobjih, odražajo v aktivnih uporabniških bazah, vse podatke, ki jih predložite za varnostno kopiranje, arhiviranje, preprečevanje goljufij in zlorabe, analitiko, izpolnjevanje zakonskih obveznosti ali kjer sicer upravičeno verjamemo, da imamo za to upravičen razlog

Ne boste mogli deliti določenih osebnih podatkov z nami, zato vam morda ne bomo mogli zagotoviti nekaterih funkcij in funkcionalnosti storitve.

Kadar koli lahko nasprotujete obdelavi svojih osebnih podatkov na zakonitih razlogih, razen če veljavna zakonodaja ne dovoljuje drugače.

Predvidena uporaba osebnih podatkov

Če ne želite uporabljati naprednih funkcij v aplikacijah, ne potrebujemo nobene oblike registracije, ki vam omogoča uporabo aplikacije, ne da bi nam povedali, kdo ste. Vendar nekatere storitve od vas zahtevajo, da nam posredujete osebne podatke.

Če se odločite, da bomo zavrnili kakršno koli zahtevo za osebne podatke, ki jo bomo opravili pri nas, morda ne boste mogli dobiti dostopa do določenih delov aplikacije in do nas odgovoriti na vašo poizvedbo.

Kako uporabljamo informacije, ki jih zbiramo
Informacije, ki jih zbiramo, na različne načine uporabljamo pri zagotavljanju storitve in poslovanju našega podjetja. Vključuje naslednje operacije:
– vzdrževati, izboljševati in zagotavljati vse funkcije storitve za zagotavljanje storitev in informacij, ki jih zahtevate,
odgovoriti na komentarje in vprašanja in nuditi podporo uporabnikom storitve, ki obdelujemo podatke o strankah izključno v skladu z navodili, ki jih ponuja ustrezna stranka ali izboljšave uporabnika.
– Lahko uporabimo e-poštni naslov obiskovalca ali uporabnika ali druge podatke, ki niso podatki stranke, za stik z njim ali uporabnikom v administrativne namene, kot so storitve za stranke,
za reševanje kršitev intelektualne lastnine, kršitev pravice zasebnosti ali obrekovanja v zvezi s strankami podatki ali osebnimi podatki, objavljenimi v storitvi.

Zadnja posodobitev: 1. september 2020.

Extended policy concerning the application of the European GDPR.

In accordance with the obligations of the Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation) (Text with EEA relevance)
Data processor
TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P., CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR does not own any of the client data stored or processed via the service AKVONIJ app.
TRGOVINA AKVONIJ FRANC ZUPANC S.P., CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 13 , 3230 ŠENTJUR is not responsible for the content of the personal data contained in the client data or other information stored on its servers.
At the discretion of the client or user nor is Termont metal d.o.o. responsible for the manner in which the client or user collects, handles disclosure, distributes or otherwise processes such information.
Contact to access, correct, delete any data information [email protected]

Your choices
Access, Correction, Deletion 
We respect your privacy rights and provide you with reasonable access to the Personal Data that you may have provided through your use of the Services.
If you wish to access or amend any other Personal Data we hold about you or to request that we delete any information about you that we have obtained from an Integrated Service, you may contact us.

At your request we will have any reference to you deleted or blocked in our database.
You may update, correct, or delete your Account information and preferences at any time by accessing your Account settings page on the Service.

Please note that while any changes you make will be reflected in active user databases instantly or within a reasonable period of time, we may retain all information you submit for backups, archiving, prevention of fraud and abuse, analytic, satisfaction of legal obligations, or where we otherwise reasonably believe that we have a legitimate reason to do so
You may decline to share certain personal data with us, in which case we may not be able to provide to you some of the features and functionality of the Service.

At any time, you may object to the processing of your personal data, on legitimate grounds except if otherwise permitted by applicable law.
Intended use of personal data

Unless you want to use advanced features in applications, we do not require any form of registration, allowing you to use the application without telling us who you are.
However some services do require you to provide us with personal data.
In these situations, if you choose to withhold any personal data request by us, it may not not be possible for you to gain access to certain parts of the application and for us to respond to your query.

How we use the information we collect
We use the information that we collect in a variety of ways in providing the service and operating our business.

Including the following operations:
– Maintain, enhance and provide all features of the service, to provide the services and information that you request,
to respond to comments and questions and to provide support to users of the service we process client data solely in accordance with the directions provided by the applicable client or user improvements.
– We may use a visitor or user email address or other information other than client data to contact that visitor or user for administrative purposes such as customer service,
to address intellectual property infringement, right of privacy violations or defamation issues related to the client data or personal data posted on the service.

Latest update: September 1, 2020.

Operacija VAV-8 – Vavčer za digitalni marketing. Vavčer za digitalni marketing in naložbo v izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijski sistem sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.